Utbildning

Kunskap för kommunikation och samarbete

Vi utbildar i kommunikation och samarbete för trygghet, energi och nya möjligheter.

Med rätt kunskap kan samarbete och kommunikation göra positiv – ibland avgörande – skillnad för er verksamhet och arbetsmiljö.

Några exempel på utbildningsteman:
Såhär går det till

Utbildningsformen skräddarsys efter era behov och målsättningar. I förväg kommer vi överens om omfattning, antal tillfällen och form (fysisk, digital eller en mix). Innehållet kan vi slå fast helt eller delvis inför utbildningen, och gärna lämna öppningar för utbildningens deltagare att påverka vad vi fokuserar på.

Vår utbildningsfilosofi

För att vara beredda att förändra vårt agerande – till exempel vårt sätt att kommunicera, samarbeta och möta utmanade situationer – behöver vi:

• känna motivation och trygghet
• ha kunskap och förståelse
• träna upp våra färdigheter.

Bygga samarbetes utbildningar bygger på det samspelet: att känna, förstå och göra. Det betyder att det alltid finns interaktiva och reflekterande inslag i utbildningarna och att vi anknyter det vi pratar om till deltagarnas vardag och verklighet.

UTBILDNING

Kommunicera på jobbet – smart och schysst

Utbildningen Kommunicera på jobbet – smart och schysst vänder sig till arbetsplatser som vill nå längre och må bättre genom att kommunicera smartare (enklare och mer effektivt) och schysstare (mer medvetet och respektfullt).

UTBILDNINGSWORKSHOP

Konsten att hålla hybridmöten

Hybridmöten innebär både fantastiska möjligheter och rejäla utmaningar. Välkommen till en utbildningsworkshop om hur gör vi det bästa av våra hybridmöten!

Vill du boka en utbildning, eller vill du veta mer?