Om företaget

Support för er kommunikationsresa

Bygga samarbete hjälper organisationer, grupper och ledare att nå och hålla längre – genom att samarbeta och kommunicera bättre.

Bygga samarbete drivs av mig, Sara Norrby Wallin. I större eller bredare uppdrag tar jag hjälp av olika samarbetspartners med kompletterande kompetenser.

Men var har då jag min spetskompetens och mitt hjärta?

När min resa med Bygga samarbete började på allvar, år 2016, insåg jag att kommunikation löper som en röd tråd genom allt jag jobbat med och engagerat mig i.

Organisationens nervsystem

Som kvalificerad administratör, samordnare, chef och kommunikationsstrateg i stora komplexa organisationer slog det mig att vi kan ha de bästa planer och intentioner, kombinerat med de vassaste kompetenser, men det som avgör om vi lyckas och mår väl under tiden är kopplingen däremellan. Samarbete och kommunikation fungerar (i bästa fall) som nervsystemet som knyter ihop hjärnans tanke med musklernas rörelse. Och då menar jag i båda riktningarna.

Det här gör vi

Bygga samarbetes kärnverksamhet består i möten som skapar utveckling: utbildningar, workshops, handledning eller modererade konferenser.

Mötena kan ha samarbete och kommunikation som huvudtema. Där bidrar jag med mina expertkunskaper som utbildare, workshopledare eller handledare.

Andra gånger är temat för mötet något annat, och min roll att skapa former och klimat som gynnar samarbete och kommunikation, i rollen som exempelvis workshopledare eller moderator.

Kort sagt: Om ert område är ”vad:et” – er expertis, sakkunskap och verksamhet – så är mitt fokusområde ”hur:et” – hur ni kan samarbeta och kommunicera för att nå nya höjder och hålla längre.

Vad behövs i ditt sammanhang för att samarbetet och kommunikationen ska bli er största tillgång?

Hör av dig så resonerar vi vidare om den frågan. Och om hur Bygga samarbete kan hjälpa er med det ni behöver!