Skribent

Jag skriver texter till hemsidor, nyhetsbrev, magasin med mera. Texterna kan handla om allt från krisberedskap till skogsmaskiner, och inte minst om människor. I faktatexter använder jag min förmåga att snabbt sätta mig in i ett nytt ämnesområde och sedan skriva om det – engagerat, lättbegripligt och förstås korrekt. I personporträtt handlar det ofta om att hitta precis rätt ton. Bland de roligaste uppdragen i min värld är kombinationen av fakta och mötet med människan bakom expertisen.

Min största glädje är när någon jag skriver för konstaterar, ofta lite förvånat: “Ja, det är ju faktiskt så jag menar!” eller “Tänk att det gick att förklara det här så pass enkelt.”

”Jag vill tacka för det du gjorde med artikeln i Xxxxx! När jag läser tidningen så inser jag ännu mer hur bra den är. […] Anslagen i meningarna och sammanhanget är enastående. Det är verkligen en berättelse som jag är oerhört glad och stolt för att vara med i. Jag har fått många kommentarer om hur bra artikeln är och att den är skön att läsa.”

Beställare av spökskriven krönika