Nyfiken på hållbart ledarskap?

Vill du finslipa ditt ledarskap för att bli en bättre och gladare chef som leder med större lätthet?

I slutet av september 2020 startar ännu en upplaga av Handledning för hållbart ledarskap – en grupp där chefer från olika branscher möts och utvecklas tillsammans.

Vi använder gruppens samlade erfarenheter och en kraftfull arbetsmetod för att utvinna guldkornen i dina utmaningar som chef och ledare.

Efter en träff har du med dig flera saker hem till din vardag:

  • nya konkreta handlingsalternativ
  • oväntade perspektiv på det du nyss bara kunde se från ett håll
  • ny energi hämtad i handledningsrummets eftertanke och reflektion
  • och inte minst: värmen och kraften i hela gruppens engagemang.

Nu söker vi deltagare till höstens träffar

Här nedanför har du möjlighet att anmäla intresse (utan att binda upp dig) för att delta i Handledning för hållbart ledarskap i höst, med start den 25 september.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med utvalda guldkorn!

Du kan också/istället välja att anmäla dig till Bygga samarbetes nyhetsbrev för hållbart ledarskap. Genom det får du regelbundet del av erfarenheter, verktyg och reflektioner kring att utvecklas mot ett mer hållbart ledarskap, helt utan kostnad.

Intresseanmälan

    Ja, jag är intresserad av att delta Handledning för hållbart ledarskap hösten 2020. Kontakta mig så att vi kan prata vidare om saken!Ja, jag vill ha nyhetsbrevet med reflektioner om hållbart ledarskap!

    Några första reflektioner

    …om handledning och hållbart ledarskap hittar du i filmklippet här nedanför. Jag hoppas vi får anledning att höras mer om hållbart ledarskap framöver!